Iskolai felügyelet tájékoztató

Tájékoztató a 2020. június 2-tól az online oktatással párhuzamosan az iskolánkban működő felügyelettel kapcsolatosan

Bár továbbra is a digitális tanrend szerint folyik a tanítás június 15-ig, június 2-től szülői kérésre felügyeletet tudunk biztosítunk az iskolában, az iskola nyitvatartási rendje szerint.

Kérem, hogy a fertőzésveszély elkerülése érdekében csak akkor igényeljen felügyeletet gyermeke számára, ha a gyermek nem fertőző beteg és nem érintkezhetett koronavírusos személlyel.
Felhívom a figyelmét arra, hogy a szervezett felügyelet alatt a fertőzésveszély nagyobb, mintha a gyermeke otthon lenne.

Törekednünk kell a szociális távolság betartására, ezért kérem, hogy a gyermeket kísérő felnőtt ne jöjjön be az iskola épületébe, az ügyeletes asszisztensnek az ajtóban adja át a gyermeket!  Amikor gyermekéért jön csengessen. A gyerekek kizárólag kézfertőtlenítés után mehetnek a számukra kijelölt terembe, s a kézfertőtlenítést naponta többször is el kell végezni. (Kérem, jelezze, ha érzékenységi reakciók lépnek fel!)

Maszk és kesztyű viselése sem a gyermekek, sem a rájuk vigyázó felnőttek részére nem kötelező, de amennyiben hoznak, használhatják azt.
Kérem, hogy gyermeke semmilyen otthoni játékot ne hozzon az iskolába, a fertőzésveszély elkerülése érdekében.

A tanév vége felé járunk, ezért az online felületen szorgalmi, illetve gyakorló és játékos feladatok fognak megjelenni, melyek megoldása a javítani szándékozó gyerekeknek ajánlott, így azok megoldása sem kötelező.

Kádárné Monori Éva tagintézmény-vezető